Frågor och svar

Kan jag boka enkel väg?

Ja, det går bra

Kan jag köpa biljetter genom en resebyrå?

Det går enbart att köpa genom denna hemsida. Även resebyråer kan boka genom denna sida.

Vilken flygplanstyp är det?

Vi flyger med en SAAB2000  från Linköping med plats för 50 passagerare och med en King-Air 350 från Norrköping med plats för 10 passagerare

Kan jag boka av eller boka om biljetten?

När biljetten är bokad och betald kan du inte boka av den. Du kan boka om till annan avgång, i mån av plats mot en avgift på 250 kronor + moms. Om den nya avgången är dyrare tillkommer mellanskillnaden. Du kan också låta någon annan resa istället för dig genom att namnändra biljetten, vilket är kostnadsfritt. Detta kan göras fram till 10 timmar före morgon/förmiddagsavgångarna och 4 timmar innan eftermiddag/kvällsavgångarna. Ombokningar och namnändringar kan enbart göras via hemsidan, under rubriken "Mina Resor"

Får jag ta med ett minderårigt barn

Ja, barn bokas på vanligt sätt och betalar samma pris. Barn under två år som inte tar upp eget säte medföljer utan kostnad.

Får djur medtagas:

Nej

Hur mycket bagage får jag ta med?

Från Linköping kan varje person kan ta ett handbagage på max 8 kilo samt ett incheckat bagage på 15 kilo. Från Norrköping är ett bagage tillåtet max 10 kg i en mjuk väska alternativt en kabinväska med måtten 23x45x32cm

Jag har en del otymplig utrustning som jag behöver ta med, vad gäller?

Otympligt eller skrymmande bagage kan tas med i mån av plats och förutsatt att flygpersonalen godkänner bagaget. Vi kan INTE garantera att otympligt eller skrymmande bagage kommer att kunna medtagas.

Serveras något ombord?

Ja, Frukost/Fika serveras på Linköping City Airport respektive Norrköping Flygplats