Villkor

 

Bekräftelse och Resedokument

Efter att du har bokat dina platser får du en bekräftelse via e-post. Denna inkluderar viktig information om din resa, som avgångstid och incheckningstid. Observera att biljetter inte är återbetalningsbara efter bokning. Se till att ange korrekta uppgifter för e-post och mobilnummer så att vi kan nå dig vid behov.

Namnändring på Biljett

Du kan kostnadsfritt ändra namnet på din biljett senast 10 timmar före morgon-/förmiddagsavgången och 4 timmar före eftermiddag-/kvällsavgången. Detta görs på vår hemsida under rubriken "Boka om".

Ombokning av Resa

Ombokning till en annan avgång kan göras via vår hemsida under rubriken "Boka om". Observera att ombokningar inte kan göras via telefon. Vid ombokning tillkommer en avgift på 400 kr + moms och eventuell prisdiffens. Samma tidsgränser som för namnändring gäller för ombokningar.

Betalningsalternativ och Villkor

  • Payson: Betala via faktura eller VISA/Mastercard. Inga extra avgifter tillkommer.
  • Företagsfaktura: Betala med företagsfaktura mot en avgift på 100 kr + moms. Fakturan skickas som PDF eller E-faktura med 30 dagars betalningsvillkor. Ange korrekt fakturadress för att undvika extra avgifter. Vid för sen betalning tillkommer en påminnelseavgift på 150 kr samt ränta enligt räntelagen. Vid felaktig fakturadress eller om  ni begär att fakturan behöver skrivas om tillkommer en administrativ avgift på 400 kr per faktura.

Referensnummer och Flygtidsändringar Ditt referensnummer är det enda beviset på din bokning. Almedalsflyget kan göra ändringar i flygtider och kommer att informera dig via den e-postadress och det telefonnummer du angivit. Kontrollera alltid din avgångstid dagen före resan.

Incheckning och Inställda Flyg Incheckning bör ske senast 30 minuter före planerad avgång. Om du missar incheckningen är din biljett ej giltig. Om en flygning blir inställd, återbetalas biljettpriset. Almedalsflyget/Tadema ABs ansvar begränsas till biljettpriset och inga ytterligare ersättningar ges vid förseningar eller inställda turer.

 

 

Hantering av Personuppgifter enligt GDPR

Respekt för din integritet

På Almedalsflyget är skyddet av dina personuppgifter av yttersta vikt. Vi behandlar alla personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR) och andra gällande dataskyddslagar.

Insamling och Användning av Personuppgifter

Vi samlar in personuppgifter som du frivilligt tillhandahåller när du bokar flygbiljetter eller använder våra tjänster. Dessa uppgifter kan inkludera ditt namn, kontaktinformation, betalningsuppgifter och eventuella specifika önskemål angående din resa.

Syftet med Insamlingen

Dina uppgifter används för att:

  1. Fullfölja vår service till dig, inklusive bokning och administration av din flygresa.
  2. Förbättra och anpassa din upplevelse av våra tjänster.
  3. Följa lagkrav och regleringar.

Din Kontroll och Dina Rättigheter

Som användare har du rätt att:

  • Begära tillgång till och rättelse eller radering av dina personuppgifter.
  • Begränsa eller motsätta dig behandlingen av dina uppgifter.
  • Begära dataöverförbarhet.
  • Återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter när som helst.

Datadelning och Överföring

Vi delar inte dina personuppgifter med tredje part utan ditt uttryckliga samtycke, förutom i de fall för att fullgöra våra tjänster gentemot våra partners som flygbolag eller flygplatser för behövlig information. Eller om det krävs enligt lag.

Säkerhet och Förvaring

Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot obehörig åtkomst, oavsiktlig förlust och otillåten ändring. Vi sparar dina uppgifter så länge det är nödvändigt för de syften de samlades in för.

Kontakta Oss

För frågor om vår hantering av dina personuppgifter, eller för att utöva dina rättigheter, vänligen kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Denna policy kan uppdateras för att återspegla förändringar i våra rutiner eller lagkrav.